Uslovi korišćenja i politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI

Smatramo da ste korišćenjem ovog veb-sajta i njegovih usluga u potpunosti saglasni sa uslovima i politikom privatnosti, i da ih u potpunosti prihvatate. Ako se ne slažete sa uslovima korišćenja sajta i/ili politikom privatnosti, ne smete da koristite ovaj sajt kao ni usluge koje nudi. Korišćenje veb-sajta i usluga je izričito uslovljeno saglasnošću sa svim uslovima ovog ugovora, uz isključenje svih drugih uslova.

PRAVILA PONAŠANJA I KOMUNIKACIJE

Svi korisnici su dužni da poštuju osnovna pravila pristojnog ponašanja i komunikacije. Sve eventualne primedbe će biti razmotrene od strane autora bloga, a korisniku će biti odgovoreno u roku od 5 radnih dana.

AUTORSKA PRAVA

Celokupan materijal bloga zaštićen je autorskim pravima.

USLOVI

Vaši podaci se čuvaju na sigurnom. Vaši lični i kontakt podaci, osim javnih podataka koje korisnik odabere da budu vidljivi ostalim korisnicima, neće biti javno objavljeni.

Korišćenje ovog bloga može rezultirati čuvanjem “kolačića” na Vašem računaru. U partnerstvu sa nezavisnim oglašivačima oni mogu postaviti “kolačić” na Vaš računar, ali Vaši lični podaci za identifikaciju neće biti javno objavljeni ili deljeni. Zajedno sa nezavisnim oglašivačima možemo prikupljati i obrađivati Vaše podatke kao što su: IP adresa, pretraživač koji koristite, server na koji ste povezani, pozivni i poštanski broj. “Kolačiće” možemo iskoristiti za prikazivanje oglasa.

Radi zaštite korisnika i autorskih prava, zadržavamo mogućnost da svaku zloupotrebu istražimo i prijavimo, i da pokrenemo pravne akcije u skladu sa zakonskim mogućnostima.

Posljednja revizija pravila privatnosti izvršena: 17.10.2018.